KunstRoute
2023 noordwijk

18 en 19 november 11.00 tot 17.00

Open Ateliers in De Zilk, Noordwijkerhout en Noordwijk

Stichting KunstZiNN organiseert op zaterdag 18 en zondag 19 november, tijdens de Nationale Kunstweek, de KunstRoute. Kunstenaars in de gemeente Noordwijk zetten de deuren van hun atelier open voor belangstellenden van 11.00 tot 17.00 uur. Ruim 35 kunstenaars hebben zich bereid gevonden op één of beide dagen hun werk te tonen en een inkijkje te geven in hun werkomgeving.

Vijf jaar achtereen werd de KunstRoute, voor Corona, georganiseerd door een groep enthousiaste kunstenaars. In 2023 neemt stichting KunstZiNN het stokje over. Eerder organiseerde zij de expositie 'Noordwijk achter de Muur' en 'Kunst in de Etalage'. Beiden een succes met een groot aantal deelnemers. 

Het startschot van de Kunstroute zal gegeven worden op zaterdag 10.00 uur in Streekmuseum Veldzicht. Hier exposeren zes kunstenaars die in hun eigen atelier geen gasten kunnen ontvangen. Ook in Het Trefpunt, Noordwijk aan Zee, tonen vier jonge kunstenaars hun werk. In de Kerkstraat opent spiritueel café LiefdeWerk haar deur met de kunstexpositie ‘Vrouw in Beeld’. 7 kunstenaressen brengen zichzelf én hun schilder-, scheur-, knip-, dicht- en schrijfkunst in beeld.

Dit evenement is gratis toegankelijk voor bezoekers. Kijk op de routekaart welke locatie open is want niet iedereen is twee dagen open. Via de link deelnemers, vindt u een overzicht van alle deelnemers.
Iedereen is van harte welkom bij de opening in Streekmuseum Veldzicht.

Klik hier voor alle locaties op de kaartRoute kaart voorbeeld

Mogelijk gemaakt door (financiële) steun van:

De KunstRoute 2023 is een initiatief van stichting KunstZiNN, de zin van kunst in De Zilk, Noordwijk en Noordwijkerhout. Ons doel is lokale kunstenaars faciliteren en ondersteunen in het promoten van hun werk en daarmee bestaansrecht behouden voor de toekomst.